Пролунав останній дзвінок-2012 на Сторожинеччині!

Автор: admin  |  28 Тра 2012 | розділ: Новини
bud-ost-zv1

В останні дні травня,  коли кругом  оновлюється,  буяє  в зелені відроджена природа, разом  із духмяним запахом  квітів прийшло до  шкільних осель Сторожинеччини свято  останнього дзвоника. Гучні позивні  шкільних дзвінків у загальноосвітніх  школах сьогодні не були схожими ні на один із тих,  які звучали  протягом  навчального року. Адже вони сповістили  про те, що до завершення  підійшов 2011/2012 навчальний рік. Це був  рік напруженої праці, нових  відкриттів, утвердження  освіти  на шляху осучаснення  та  оновлення.

Незвичним він був і тому, що  на святкових лінійках не було учнів-випускників 11 класів.

Незвичним цей рік був і для більше 1000 четвертокласників, у  яких завершилось  навчання,  і пройшла державна  атестація. Понад 1200 дев’ятикласників  продовжують  підтверджувати набуті знання  у стінах  школи, складаючи іспити.
Завершення року  не схоже  і на всі попередні роки, адже це  пам’ятний рік «Євро – 2012».

Сьогодні  на святкових лінійках нагороджено  цінними подарунками більше 200 учнів та 165 педагогів за вагомий внесок у досягнення освіти району.
В урочистостях взяли участь представники обласного рівня, зокрема: Михайло Бауер – начальник Головного управління освіти і науки, Емілія Бабин – головний спеціаліст Головного управління освіти і науки
Неля Полюлях – методист обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Мірча Беженар – в.о. начальника головного управління юстиції в Чернівецькій області, Тамара Мінченко – – методист обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; а також районної та місцевої влади, батьки, гості.

Зокрема Михайло Бауер відвідав святкові лінійки та зустрівся з педагогічними колективами Сторожинецької ЗОШ І – ІІІ ступенів №1,  Нижньопетровецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Буденецької ЗОШ І-ІІ ступенів.
Очільник освіти області цікавився освітянськими проблемами педагогів. Приємні враження від зустрічі отримали вся учнівська та педагогічна громада.

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Рубрики

    Статистика